ING zvyšuje bonusové úročení pro nové klienty a zavádí několik změn

Od 1. 4. 2014 vstupují v platnost nové podmínky pro klienty ING konta. Změna, která se dotkne současné i budoucí klientely, zavádí pásmové úročení, kdy standardní (vyšší úrok) se vztahuje pouze na vklady do 1 milionu korun (aktuálně pro nové klienty je bonusové úročení zvýšeno - 2 % p.a. na první 3 měsíce - více o akci zde (jinak standardní úrok 1 % p.a.). Úročení nad jeden milion je pak pouze 0,7 % p.a.

Pozitivní změnou (i zde pro všechny klienty - stávající i budoucí), po které klienti dlouhodobě volají, je nově připisování úroků za každý měsíc a nikoliv, jak tomu bývalo, za kvartál.

Těšit se můžeme i na nové bankovnictví, která má být v brzké době spuštěno. Nabídne responzivní rozhraní, které je možné využít jak na počítači, tak v třeba v tabletu či telefonu.

Články

Spořicí účet od mBank nyní s 3 % a bonusem 500 Kč

Spořicí účet mBank (mSpoření) je od 19.1.2021 úročen sazbou 3 % ročně. Banka tak reaguje na zvyšující se sazby ČNB a navyšování úrokových sazeb u spořicích produtků ostatních bank na trhu. Využijte jedinečné akční nabídky 3 % a 500 korun k tomu.
Celý článek

mSpoření úrokovou sazbu navyšuje na 2,5 % a přidává bonus

Od 1.1.2022 mohou nový klienti mBank získat vysokou sazbu úročení a k tomu ještě bonus 500 Kč. mBanka se rozhodla navýšit úročení na 2,5 % ročně a k tomu novým klientům dát do startu peněžitý bonus 500 korun.  Akce je omezna časově do konce února 2022, ale samozřejmě může skončit i předčasně....
Celý článek