Nové jednoduché založení Konta od ING Banky

ING Banka přišla s modernizací svých webových stránek a umožnila tak novým zájemcům jednoduché založení spořicího účtu ING Konto

Nyní založení trvá zhruba 4 minuty. Po zadání kontaktních a osobních údajů zájemce odešle žádost a následně je mu vygenerováno číslo nového účtu a klientské číslo. V dalším kroku aktivace je nutný výběr přístupových prvků, které slouží k obsluze spořicího účtu a tedy i přístupu do internetového bankovnictví. Po přistoupení do internetového bankovnictví a následné plné aktivaci je požadováno nahrání/odeslání potřebných dokumentů (výpis z banky), sloužících k potvrzení identity žadatele, k dalšímu zpracování. 

K plné aktivaci spořiho účtu dojde zhruba do 2 dnů. To je oproti možnostem před 1.5.2013 velké zrychlení a zjednodušení. Dříve se mohl celý proces protáhnout také na několik týdnů.

Zjednodušené bylo i přihlašování, kdy je nově potřeba pouze klientské číslo a heslo (požadavek na PIN byl odstraněn), či celková administrace svého účtu u ING.

Články

Spořicí účet od mBank nyní s 3 % a bonusem 500 Kč

Spořicí účet mBank (mSpoření) je od 19.1.2021 úročen sazbou 3 % ročně. Banka tak reaguje na zvyšující se sazby ČNB a navyšování úrokových sazeb u spořicích produtků ostatních bank na trhu. Využijte jedinečné akční nabídky 3 % a 500 korun k tomu.
Celý článek