Spořící účet eMAX Plus od mBank

mBank v těchto dne přišla s již očekávanou novinkou, kterou je spořící účet eMAX Plus.

Tento účet má přinést všem klientům výhodnější úročení oproti stávajícímu eMAXu, u kterého dochází k radikálnímu poklesu úrokové sazby na pouhých 1,3%!
Pokud klienti se chtějí dostat na původni zhodnocení, resp. o málo lepší musí požádat o zřízení eMAX Plus, který jim již nabízí 2,8 %! Zřízení tohoto nového typu eMAXu je, jak to u mBanky bývá, zdarma a vše ostatní je také zdarma... poplatku se dočkáte, když z účtu uděláte více jak jeden převod v kalendářním měsíci. Jedenkrát v měsíci tedy můžete své peníze převést kam potřebujete ZDARMA. Další přesuny pak můžete dělat také, ale již za poplatek. Obvykle klientům stačí standardně maximálně 1 do měsíce převést své finance ze spořícího účtu na jiný.

U eMAXu zůstává vše při starém. Jen úroková sazba se snížila. eMAX Plus je jako normální eMAX, jen u něho mám již další převody (1 v měsíci je zdarma) zpoplatněny a úroková sazba je větší - 2,8 %.

Při zřizování účtu doporučujeme kombinaci mKON TO + eMAX + eMAX Plus = vše zdarma a bez poplatků za standardní používání.

Podrobnější informace získáte na stránkách jednotlivých produktů (stačí kliknout na produkt, který Vás zajímá).

I když si zažádáte jen o některý z produktů mBank, tak kdykoli později si můžete zažádat bezplatně o další produkty (bude to pro vás, jako stávajícího zákazníka, otázka několika málo minut, maximálně hodin).

Pokud máte zájem k založení některého z kont, můžete tak učinit přímo přes odkaz na některý z produktů mBank na našich stránkách. Budete přesměrování na zabezpečené stránky mBank, kde vyplníte krátký formulář žádosti a je hotovo.