Vstupenky pro klienty ING Konta

Stávající i noví klienti ING Bank, resp. ING Konta, mohou využít možnosti získat zdarma vstupenku na výstavu Rembrandt&Co. pro 2 dospělé osoby a až 5 dětí. Postup je velice jednoduchý. V následujícím textu jsou popsány dvě možné situace. Vyberte si tu, která se Vás týká.

Stávající klienti ING Konta

  • Mohou tak učinit přes webové stránky, kde zadají své klientské číslo.
  • Pro stávající klienty je počet kusů vstupenek omezen na 1000, ale za zkoušku nic nedáte.

Budoucí klienti ING Konta

Klienti, kteří o spořicím účtu uvažují a mají zájem si jej založit, tak mohou učinit přes www.ingkonto.cz, kde ve formuláři (žádosti) uvedou kód akce 1068 (v poli "Unikátní kód akce"). Další podmínkou je sjednat si první smlouvu o spořicím účtu ING Konto do 15. 05. 2012

Po sjednání spořicího účtu ING Konto má klient nárok na 1 vstupenku (vstupenka je pro 1 až 2 dospělé osoby a až 5 dětí). Vstupenka přijde poštou na adresu majitele účtu.

Uvedení formuláře a dodržení podmínek data sjednání (do 15. 5. 2012) je nutné, aby klient mohl rodinnou vstupenku získat.

O výstavě Příběhy umění ve století blahobytu - Rembrandt&Co.

Výstavu zajišťuje Národní galerie v Praze. Příběhy umění ve století blahobytu, Šternberských palác, Národní galerie.

Standardní hodnota vstupenky je 240 Kč.

"V dílech holandských mistrů 17. století zaznívají přiběhy. Portréty, krajiny, zatiší vypravějí barvitě o století, v němž bezpřikladný ekonomický růst provázely mimořádné umělecké úspěchy. Rembrandt a jeho slavní současníci, jako byli Frans Hals, Jacob van Ruisdael, Jan van Goyen, Gerard ter Borch a další, zvou v rámci první reprezentativní výstavy holandského malířství v Národní galerii v Praze k návštěvě tzv. „zlatého věku“."

O výstavě
Rembrandt & Co. zdroj