Získejte k mKontu až 1500 Kč bonus

Česká mBank pokračuje v maratonu odměňování nových klientů. Od 6. 10. 2015 je tak možné za pouzhé založení účtu získat 300 Kč, což je o 200 Kč méně, než v předchozí akci (mBank rozdávala 500 Kč + 2% úrok na 6 měsíců). Ačkoli je odměna za založení účtu nižší, než minulá akce, banka ji převyšuje možností získat více bonusů až v celkové výši 1500 Kč

Akce mě zaujala, chci vědět více.

Přehled bonusů, které můžete s novým mKontem získat:

  • 300 Kč dostanete automaticky s otevřením nového účtu  mKonto 
  • dalších 300 Kč dostanete za použití 2 odeslaných trvalých příkazů po dobu 2 měsíců
  • 500 Kč klient získá za to, že mu po dobu 3 měsíců přijde na mKonto částka min. 10.000 Kč
  • 400 Kč je možné dostat za to, když požádáte do 6 měsíců od založení mKonta o půjčku
Vyjma posledních 400 Kč, které jsou podmíněny činností v úvěrové oblasti,  je možné bezproblému dostat za aktivitu na mKontu 1100 Kč. Je potřeba učinit několik úkonů, kdy si vyzkoušíte a ukážete, že ovládáte trvalé příkazy či jste schopni odeslat na mKonto nějaké peníze.
 
"Prvních 300 Kč získá klient hned za založení svého nového účtu. Další odměny dostane vyplacené podle toho, jak bude mKonto nebo mKonto Business používat. Za zadání dvou trvalých příkazů do konce měsíce následujícího po měsíci otevření účtu mKonto získá automaticky dalších 300 Kč. Pět set korun zase získá, pokud jeho měsíčně příjem na účtu bude v minimální výši 10 000 Kč po dobu tří měsíců. Klient má pro splnění této podmínky 6 měsíců od otevření svého účtu. V případě, že si klient sjedná úvěrový produkt do půl roku od otevření účtu mKonto, získá odměnu čtyři sta korun. Akce platí od dnešního dne a ukončena bude po otevření osmnáctitisícého účtu v České republice." píše se v tiskové zprávě mBank (mBank odměňuje aktivitu - až 1 500 Kč pro aktivní klienty)